Olipas hurja viikonloppu.

Perjantaina henkilökohtainen viihdyttäjäni saapui ajoissa kantamaan sänkyä. Kaappia sitten koottiinkin kolme tuntia sängyn varttitunnin kokoamisen jälkeen. Akkuporakone olisi nopeuttanut työtä ja vähentänyt manaamisen määrää huomattavasti. Oli kieltämättä väsynyt olo moisen rupeaman jälkeen, mutta vielä piti pestä koira näyttelyä varten.

Lauantaina heräsin 4:25 allergiakohtaukseen enkä enää saanut unta. Lääkkeillä tuo meni ohi onneksi, mutta uusi karkea lakana sai päälleen kapean vanhan pehmeän lakanan, minkä ansiosta viimeyö menikin loistavasti. Noh, herätyskello soi luvattoman aikaisin, vaikka en nukahtanutkaan uudelleen ja lähtö oli kiireinen, koska en meinannut muistaa kaikkea millään. Näyttely meni hienosti, eri ja varaserti tuli. Ikean reissu meni hienosti. Ikean paketin purkaminen meni hienosti. Kannen avaaminen meni vähemmän hienosti, koska alta löytyi täydellinen maanantaikappale. Eli uutta Ruotsin matkaa odotellen... Uuteen en vaihda, otan rahat takaisin ja ostan ennen seuraavaa käyntiä kunnollisen pöydän lähempää. Onneksi kuitenkin Tornion kiinalaisessa oli mainiot ruuat. Söin kasviksia talon tapaan.

Tänään sitten siivottiin oikein urakalla koko päivä, siis sen jälkeen kun oli ensin herätty ennen kuutta viemään koira 10km päähän autoon Oulun näyttelyä varten (missä tuli taas eri ja varaserti, niitä onkin nyt kolme tuossa seinällä). Laitoimma olohuoneen olohuoneen näköiseksi, siis televisio-sohva yhdistelmää käyttäen. Ruokapöydän puuttuminen aiheuttaa tietynlaista tyhjyyden, toisaalta avaruuden tuntua. Sain myös viimein siivottua vaatekaappini ja samalla myös kenkäteline tuli ulos kaapista (ja muutti eteiseen). Ikeasta ostamani lehtikori, jonka osasin itse koota vartissa(!), tuli kenkätelineen päähän mainoksia varten. Tämä alkaa oikeastikin näyttämään kodilta. Johan se on aikakin, enhän olekaan asunut tässä kuin kohta vuoden.

Roskaruokalakosta huolimatta tänään testattiin tien toiselle puolelle jokin aika sitten ilmestynyt karvakäsipaikka. Hyvät pizzat. Tänään ei oltaiskaan ehditty ruokaa laittamaan. Koko päivä on oltu menossa ja tekemässä ja nyt Sami vielä lähti uudestaan työmatkalle, tulee ehkä torstaina...