Olenpas taas palannut töihin. Kieltämättä tuo viikon poissaolo piristi kummasti. Nyt oonkin sitten tänään tehnyt puhdetyöt tunnissa ja tadaa, asiakkaitahan ei tähän aikaan vuodesta ole nimeksikään. Joten mobiililaajakaista on pelastukseni.

Sain siis kirjoitettua taas oppariani eteen päin hieman. Enemmänkin olisin saanut tehtyä, mutta mutta... Huomasin vasta täällä, että olisin tarvinnut materiaalia mukaan, mutta siellä ne jököttävät kotona pöydällä. Työpöydällä, koska se on ainoa omistamani pöytä tällä hetkellä.

Sähköpostiakin laitoin oppariin liittyen parillekin eri taholle. Vastaukset tulevat ehkä jopa huomenna, todennäköisesti myöhemmin.

Aikaraja alkaa mennä kohta umpeen... Pitäisi olla kohta jo valmista, mutta kun ei ole. Hyvällä alulla kylläkin. Kuka hullu yrittää tehdä opparin puolessa vuodessa? Aksu tietenkin ja vielä asiantuntijoiden mukaan erittäin haastavalla tutkimusmenetelmällä. Ja tietenkin Aksu vielä jahkailee ensimmäiset pari kuukautta, että joo kyllä mie ehin vielä, tässähän on paljon vielä aikaa... Jepjep.