Minne tämä maailma, anteeksi, tuo Amerikka on menossa? Klik.
Ja aamuteeveetä ja uutisia kuunnellessa huomaa miten joka alalla on taas lakkouhkaa ja vastaavaa. Ainakin nuo muiden alojen lakkouhat on viisisataamiljoonaa kertaa hyväksyttävämpiä ku Tehyn irtisanoutumisuhkailu. Mitä siitäkin opimme? Kiristämällä saat mitä haluat.


Njäh. Pitkästä aikaa käänsin aamutöllön YleXille. Paljon mukavampaa juttua. Tekisi mieli käydä ostaan muutama levy. Lataisin netistä, jos olisi muistikortti luurissa. Siis onhan siinä muistikortti, mutta siinä ei ole tilaa, joten tarttisin uuden isomman. 2Gt olis passeli. Mutta haluisin uuden luurinki, harmi vain, ettei ole kivan näköisiä tarpeeksi hyvin toiminnoin markkinoilla. Kaikki näyttää todella kuivilta käppänöiltä, ettei pahemmin tee mieli maksaa sellasesta rytökasasta penniäkään. Olen tutkinu jokaisen varteenotettavan valmistajan valikoiman. Ei ne vain osaa yhdistää ulkonäköä ja toimintoja. Eli ei ne vain osaa tehdä myyvää tavaraa. Tai ehkä ne paskat menee kaupaksi joillein pissiksille, jotka haluaa joka toiminnalle oman vempeleen.

Ugh. Pitäisi syödä jotain. Lounaspizza suoraan pakastealtaasta on uunissa. Meinasin jo unohtaa laittaa sen sinne. Varmaan syttyy leivinpaperi tuleen kohta, kun en ole keittiössä. Pitäisi varmaan mennä sinne... Sitten kun se on kypsä, leikkaan sen sopiviksi palasiksi ja pakkaan sen eväspusseihin, eli voipaperipusseihin... Niissä on tosi helppo lämmittää ne mikrossa, kun vesipirarat ei kerry lätristään makuhermojen nautintoa.

Ruokaaaaa............ Sitten suihkuun ja niin tekis mieli mennä levyosaston kautta töihin... En usko ehtiväni. Täytyy siis jättää iltaan tai toiseen päivään.